Tuinontwerp

ontwerp1

Iedere goed tuinontwerp begint met een luisterend oor. Het is immers uw droomtuin die wij realiseren. Na de door u getoonde interesse komen wij geheel vrijblijvend naar u toe voor een eerste kennismaking.

Tijdens het eerste gesprek bespreken wij de mogelijkheden die uw tuin biedt. Hierbij wordt gekeken naar uw wensen en de situering van de tuin. Na dit gesprek gaat een professionele tuinontwerper met uw tuin aan de slag (optioneel). Er wordt een schetsontwerp gemaakt dat aansluit op uw wensen. Dit schetsontwerp wordt besproken tijdens het tweede gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we ook de materialen en beplanting die de ontwerper voor uw tuin voor ogen heeft. Door middel van stalen en sfeerbeelden maken wij samen met u hierin de juiste keuze.

Daarna wordt er samen met u gekeken op welke punten het ontwerp aangepast moet worden om tot het ontwerp te komen van uw droomtuin.

Tenslotte wordt er tijdens het laatste gesprek het definitieve tuinontwerp met u besproken en alle tekeningen toegelicht. Het definitief ontwerp bestaat altijd uit een ontwerptekening, beplantingsplan en een materiaallijst. Hieraan kunnen 3D tekeningen, technische details en matenplannen worden toegevoegd. Wanneer het tuinontwerp helemaal naar wens is zullen wij een passende offerte maken voor het realiseren van de tuin.

TUINAANLEGTUINONDERHOUD